Biljetter

Ordinarie pris:
120 kronor.

Studerande (med giltigt studentbevis):
90 kronor.

Pensionär:
90 kronor.

Grupper (minst 20 deltagare):
90 kronor/person.

Under 12 år:
Fri entré.

Öppettider

Måndag - Söndag
09.00-23.00

Midsommarafton och julafton
Stängt
© OpenStreetMap contributors

Fotografiska Butik

Din varukorg (0)

    Total kostnad: 0,00 kr

Våra lärare

Våra lärare

Mats Andrén

Mats är fotograf och utbildare med många års erfarenhet. Han lär ut allt ifrån ljussättning till digitalt arbetsflöde. Mats kombinerar undervisning på Fotolinjen i Hemse och Fotoskolan i Stockholm med egna uppdrag, främst inriktade på äventyr och resor.


Mia Galde

Mia behärskar såväl analog som digital teknik och har över 15 års erfarenhet av att arbeta som frilansfotograf. Mia fotograferar både dokumentärt och kommersiellt och driver egna konstnärliga projekt. Hon har ett gediget fotografiskt kunnande och är helhjärtat engagerad i fotografi i alla dess former.


HannahGoldstein

Hannah Goldstein

Hannah har varit verksam som fotograf och konstnär i över tio år och ställt ut på tre kontinenter. Hannah är utbildad på Bard College, New York, där hon arbetade med bland andra Stephan Shore, Larry Fink och An-My Le. 2008/2009 gick hon ett projektår på Kungliga Konsthögskolan i Stockholm. Hon har även jobbat som assistent åt Nan Goldin.


John Hallmén

John brinner för att fånga storslagenheten i det som vid första anblick kan verka oansenligt. I sina uppmärksammade porträtt av insekter och annat smått lyfter han fram skönheten i detaljerna, som de flesta av oss annars skulle missa. John har givit ut tre böcker; den senaste är barnboken ”Minimonster i naturen”. Han är också en omtyckt lärare, och håller sedan flera år tillbaka kurser i fotografering.


Jenny Hammar

Jenny är fotograf med Vaxholm/Stockholm som bas. Kärleken till att fotografera har funnits sedan hon var tonåring men det var för drygt tio år sedan som hon bestämde sig för att byta inriktning och skola om sig till fotograf. Sedan dess har hon arbetat som frilansfotograf i Stockholm och New York med inriktning på bröllop, resor och porträtt av olika slag. Jenny håller kurser även på engelska.


Knut Koivisto

Knut rör sig mellan nöjesvärlden och näringslivet när han fotograferar. Han kombinerar gärna porträtt på Sveriges största skådespelare med topparna inom svenskt näringsliv. Hans fotografiska stil utmärks av en avskalad närvaro där personen står i fokus. Knut driver också egna fotoprojekt och jobbar mycket med att förena fotografier och sociala medier på nya sätt.


Kamilla Kraczkowski

Kamilla är utbildad frilansfotograf med inriktning på reportage, porträtt och kultur. Hon har jobbat på flera tidningsredaktioner och frilansat för flera tidningar och magasin. Kamilla jobbar gärna med egna projekt när tiden räcker till. Det senaste var utställningen Eclectic Reds på Södra Teatern.


Matilda Lindeblad

Matilda är en av Sveriges mest etablerade matfotografer. Att hon älskar mat och dryck syns i hennes skapande av bilder. De är alltid vackra, lockande och smakfulla. Hennes noggrannhet och sinne för trender och kvalitet genomsyrar hennes produktioner. Som fotograf arbetar Matilda helt digitalt. Hon är auktoriserad digital bildleverantör med specialkompetens i retusch och färghantering.


Anna Mattsson

Anna Mattsson arbetar som fotograf inom mode och porträtt. Hon startade sin karriär i London där hon även frilansade som assistent i många år. Idag arbetar hon internationellt både med tidningar och reklam.Anna började som analog fotograf men arbetar nu uteslutande digitalt och gör även avancerad retusch själv.


Janne Naess

Janne är utbildad bildjournalist och har jobbat redaktionellt i åtta år. Arbetsdagarna fylls av porträtt, reportage och nyhetsfotografi. Hon fokuserar på berättande bild och har gärna sidoprojekt där det personliga bildspråket får frodas. Janne är till vardags fotograf och bildredaktör på tidningen Dagens Media.


Göran Segeholm

Göran är fotograf, författare och en av Sveriges mest populära fotolärare. Han är bland annat huvudlärare vid landets mest sökta enskilda högskolekurs, ”Fotografi – Visuell kommunikation” vid Högskolan i Jönköping med över 3000 sökande. Han har skrivit fyra böcker om fotografi varav den senaste är ”Flygande start – att tänka som en fotograf”.


Erik Thor

Erik arbetar som fotograf och retuschör på frilansbasis med fokus på reklam och redaktionella porträtt. Han jobbar också som lärare på Fotoskolan STHLM’s bildbehandlings-utbildning och är engagerad för att stärka retuschörens yrkesroll.