Biljetter

Ordinarie pris:
120 kronor.

Studerande (med giltigt studentbevis):
90 kronor.

Pensionär:
90 kronor.

Grupper (minst 20 deltagare):
90 kronor/person.

Under 12 år:
Fri entré.

Öppettider

Måndag - Söndag
09.00-23.00

Midsommarafton och julafton
Stängt
© OpenStreetMap contributors
Meny Öppettider

Fotografiska Butik

Din varukorg (0)

    Total kostnad: 0,00 kr

Boka plats

Workshop med Martin Bogren

Lär dig att fotografera och forma en serie som berättar, inte bara något om någon annan - utan framförallt något om dig själv.

Välkommen till en inspirerande och utvecklande workshop med Martin Bogren! Under fyra intensiva dagar arbetar du under ledning av Martin med ett individuellt projekt, där målet är att utveckla ditt personliga språk.

Innehåll

Du kommer under workshopen jobba med att fördjupa närvaron och dig själv i din fotografi, och att allt tydligare spegla dig själv i dina bilder. Workshopen fokuserar på innehåll snarare än teknik. Du kommer att utveckla ditt fotografiska språk och också lära dig att förlita dig på din intuition.

Genom personlig feedback, diskussioner kring deltagarnas arbeten och gruppkritik utvecklar ni tillsammans ett sinne och en förståelse för era fotografier och fördjupar kontakten med de människor vi möter; spegelbilden av oss själv.

Upplägg

Första dagen tillägnas inspiration och formulering av ett tilltänkt projekt som genomförs under workshopen. Martin pratar kring sina bilder, visar på arbetsmetoder, processer och mentala verktyg i arbetet. Vi granskar workshopdeltagarnas tidigare arbeten och diskuterar projektens möjligheter och begränsningar.

Under workshopen kommer du varje dag få respons på det löpande arbetet, och uppmuntras att alltmer fördjupa ditt engagemang och din närvaro.

Inför workshopen

Kom förberedd med en idé om ett eventuellt projekt, samt en representativ portfolio av ditt tidigare arbete. Efter du bokat din plats vill Martin gärna veta mer om dig, så senast ett par veckor innan starten vill vi att du mejlar fem bilder som representerar ditt arbete. Mejla till martin@martinbogren.net

Skriv också en kort presentation av dig själv där du svarar på frågorna:

• Vad vill du utveckla i ditt fotograferande?

• Finns det något projekt eller ämne som du skulle vilja samla i en personlig fotografisk berättelse?

För vem

Kursen är avsedd för aktiva fotografer som vill utveckla sitt personliga bildspråk. Ambitionen är hög, tempot intensivt och ni uppmuntras att arbeta hårt med era individuella projekt för att uppnå resultat; genom att tänja era gränser och att leva och andas fotografi.

Ni är samlade som grupp med Martin från kl 09.00 till 16.30 med lunch mellan 12-13, alla dagar. Därefter förväntas du arbeta intensivt med ditt projekt. Varje morgon gör vi en återsamling för att redovisa det löpande arbetet.

Lunch, signerad Paul Svensson, finns att köpa i Fotografiskas café på plan 2.

Varmt välkommen!

Kursinformation

Välj kursstart